BAUMATIC BFD 66

BAUMATIC  BFD 66 zobrazit galerii
hodnocení produktu (3)
     

Cena produktu BAUMATIC BFD 66 není známa.

 

Popis produktu BAUMATIC BFD 66: 60 cm volně stojící myčka nádobí - Energetická třída A (1 ,05 kWh/cyklus) - Účinnost mytí A - Účinnost sušení A - 12 sad nádobí - 8 mycích programů (běžné mytí, intenzivní mytí, úsporné mytí, oplá... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi

BAUMATIC BDF665W - hodnocení zákazníků

človek co si tu mičku koupil
28.06.2012 - 16:21:59
  • v pohode
 
  • v pohode
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

Pavka
20.06.2012 - 17:03:17
  • absolutně tichá oproti 10 let staré myčce, jednoduché ovládání
 
  • mytí na 30 min nesuší, nádobí je mokré, další nejkratší program eco je na 105 min se sušením, mohl by být program do 1 hodiny
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

vobornikovi
20.06.2012 - 17:03:17
  • cena ,servis dodavatele
 
  • žádná negativa, dokonalý výrobek a dokonalá cena
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

Miša
20.06.2012 - 17:03:17
  • Se vším.
 
  • Zatím vše vyhovuje.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

Peťa
20.06.2012 - 17:03:17
  • Celkově jsem spokojená
 
  • .
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

pembury
20.06.2012 - 17:03:17
  • Hlavně s tím, že myje za mě.
 
  • Bylo by dobré kdyby program - krátké mytí na 30 min měl oplach 60 stupnů a ne 40 jak tomu je, potom by to bylo až na tu hlučnost dokonalé.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

jaroslav hausman
20.06.2012 - 17:03:17
  • obslužnost,jednoduchost
 
  • trochu hlučnost
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

VLK
20.06.2012 - 17:03:17
  • Výborný poměr cena/výkon
 
  • ---
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

Tonda
20.06.2012 - 17:03:17
  • Variabilita spodního koše a suché nádobí.
 
  • Digitální ovládání
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

karolína
20.06.2012 - 17:03:16
  • myčka je výkonná, tichá, prostorná a cena skvělá! Doporučuji všem, kteří chtějí kvalitu za málo peněz
 
  • zatím jsem nenašla nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

Tazz
20.06.2012 - 17:03:16
  • Kdo shání slušnou myčku za dobrou cenu, těm ji mohu doporučit. Vnitřní uspořádání je rozumně provedeno, takže je možné dát do myčky i velké hrnce a stále se tam vejde plno talířů a dalších věcí.
 
  • Zatím nebyl žádný problém a doufám že žádný ani nebude.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

eva
20.06.2012 - 17:03:16
  • vše vyhovuje cena výkon suché nádobí a energetická nenáročnost
 
  • zatím vše ok
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

dodo
20.06.2012 - 17:03:15
  • Za svou cenu odvede téměř stejnou práci jako poměrně dražší myčky.
 
  • Samozřejmě ale nižší cena, nižší kvalita a výbava. Ale i přes scházející vrchní sprchování nádobí, scházející sušení nádobí vytahuju skvěle umyté nádobí. Ještě bych vytkla horší manipulaci s horním i dolním košem na nádobí.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

hamlet
20.06.2012 - 17:03:15
  • cena, jednoduche ovladani
 
  • kvalita odpovida cene
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

Lucka
20.06.2012 - 17:03:15
  • Snadné "intuitivní" ovládání, dobře myje.
 
  • Košíky na nádobí nejezdí dobře, zadrhávají se a trochu zapadávají. To je otrava. Ale jinak jsme velmi spokojeni.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

Frahor
20.06.2012 - 17:03:13
  • Poměr cena/výkon. Ergonomie košíků, do vrchního se dobře skládají skleničky na nožičce.
 
  • Hlučnost 51 db. My jsme zhýčkaní naší předchozí myčkou, která měla 41 db; na druhou stranu naše návštěvy s ní nemají problém, podle nich je hlučná naprosto v normě.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

Kraut
20.06.2012 - 17:03:13
  • Za malo penez hodně muziky tak bych ohodnotil myčku Baumatic BFD66W .Nadobí je kvalitně umyté.
 
  • Snad jen vetší hlučnost .
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

šmudla
20.06.2012 - 17:03:13
  • Za tu cenu je myčka v pohodě, myje bez problémů.
 
  • trošku hlučnější
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BFD66W - hodnocení zákazníků

pračka
20.06.2012 - 17:03:11
  • jednoduchost ovládání, kvalita mytí
 
  • trochu hlučnější
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

BAUMATIC BDF665W - hodnocení zákazníků

Jirka
29.01.2012 - 15:22:00
  • Úplně v pohodě
 
  • Jediný nedostatek je spodní koš,který plynule nevyjíždí a nezajíždí.Vždy se musí nadzvednout.Jde jen o prvních pár vyjetí.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

Myčka

Drahuše Otáhalová
12.11.2010 - 16:03:42

Dobrý den, když si objednám myčku přes internet jde to na splátky?Jak to je třeba 10+1 splátek.Děkují hezký den Otáhalová

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (1)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;